Hendrik Mgina

Game Portofolio

leerdoelen

Professioneel  vakmanschap:

Ik wil de komende half jaar git goed beheersen, dit zal gehaald zijn wanneer ik code kan pullen, pushen en merge conflicten kan oplossen. Dit is wil ik leren omdat dit een veel gebruikte tool is bij het in teamverband werken met code.

 

Onderzoekend vermogen

Voor het einde van de project  wil ik de beste arrays voor specifieke situaties kunnen kiezen en  die op efficiëntste manier toe kunnen passen.

 

Leervermogen

Tijden het project wil ik manieren leren om eigen assets te ontwikkelen voor games en deze te kunnen exporten en importen tussen verschillende  software.

 

Communicatief vermogen

Tijdens de komende half  wil ik leren om doel gericht te rapporteren en informatie door te geven aan anderen. Rapporteren is nog een belangrijk onderdeel van in teamverband werken en ook duidelijk doorgeven van informatie. Om te kijken of ik hier voortgang in maak zal ik alle rapporten bijhouden in mijn portofolio zodat ik deze achteraf kan bekijken.

 

samenwerken

ik wil tijden het project leren om goed met anderen samen te werken aan onderdelen van het project

 

beroepsethiek

ik wil achter komen hoe verschillende aspecten van de game zoals benaming en gameplay door verschillende culturen ontvangen zullen worden. Of delen van het spel misschien beledigend kunnen overkomen